Bilder och information från VärmedagenNov 03, 2017

I vanlig ordning anordnade Rörmannen veckan efter Hem & Villa mässan sitt egna "öppna hus" och Värmedagen 2017. Tältet restes dagen innan, flaggor och banderoller rullades ut, NIBE anlände med sina enheter och tekniker Stefan.

Grillen tändes och ett stadigt flöde med besökare fick ett bemötande på plats. Visning och demo i tältet, kanske en korv till detta? In till det nyare utställningsrummet där man under en kaffe kunde få en energiberäkning utförd följt av ett hembesök direkt! Dagen slutade med en skarp offert i handen eller på mailen, och för oss på Rörmannen 3st stängda orders med ytterligare några veckan efter.

Detta är en mycket uppskattad tillställning, och ett ypperligt tillfälle att ställa flera frågor, se värmepumparna och elpannorna som vi säljer. Få del av erbjudanden som enbart gäller denna dag och period.

Välkomna åter 2018, då kör vi igen!

Med vänliga hälsningar, Hela personalstyrkan på Rörmannen

 

Gå tillbaka