Praktikplats

Är du intresserad av att göra din praktik hos oss på Rörmannen?

Perioden 2020 är nu upplagd, och ansökningar tas in.

Upplägget är enligt följande;

En normal praktikplats hos oss varar i 4-8 arbetsveckor. Under denna tid får du en arbetsledare/handledare som kommer att planera dina dagar. Du kommer att få prova dels service men även entreprenad om projekt passar och rullar dessa veckor. Du får inloggning till vårt arbetsredskap mWork där du som anställd/lärling/praktikant får din uppdrag direkt i mobilen. Här får du lära dig att avrapportera arbetstid. I slutet av perioden brukar jag också skriva ett CV liknande betyg som visar vad du gjort under din praktik hos oss.

Ansökningar tas emot per e-post, sen sker en kontakt per telefon följt av ett möte här på plats. Efter detta, om allt känns rätt så bokar vi en plats. Va ute i god tid då vi enbart kan erbjuda en praktikplats i taget.

Ansökningar samt kontakt; ronnie@rormannen.se

Lärlingsplats

Under 2020 har vi tyvärr inga fler möjligheter att ansluta någon till oss. Den som ansluter under 2019 heter Christophe och kommer likt Hasan och Mattias ifrån vårt eget praktikprogram ovan.

Välkomna med era ansökningar gällande denna plats, och den är enbart tillgänglig till er som praktiserat här förut! Lycka till :)

Anställning

För närvarande finns Ej några platser under kommande år. Men det är på denna undersida som en sådan plats kommer att annonseras, ifall den dyker upp. Tidigare praktikanter har som tidigare år förtur till dessa chanser.