Duschrum

Nälstavägen

På Nälstavägen genomförde Rörmannen en totalrenovering av duschrummet på cirka 4 kvadratmeter. En rejäl uppfräschning genomfördes med helt nytt avlopp med dolt nytt vatten där detta var möjligt och ny vattenburen golvvärme. I källaren installerade vi den nya bergvärmepumpen ifrån Nibe F1155-16 kw (varvtalsstyrd) och en ny varmvattentank (VPB 300).

På golvet lades en In Ferro 10*10 och på väggen en White Gloss 20*40. Vi fortsatte renoveringen med installation av bland annat ny fräsch inredning från IFÖ, blandare från Mora Armatur och handdukstork från Nordem (Rosendal).

Projektet rullade på framgångsrikt enligt tidsplan om totalt 4-5 arbetsveckor. Projektet resulterade i ännu en nöjd kund och ännu ett energieffektivare hem!

Ryttmästarvägen

Som taget från en av våra tidigare referenser; Tumultgränd. Kunden önskade en nästintill exakt likadan uppsättning - fast med lite andra färgval. Sagt och gjort eftersom planlösning var densamma. WC stolen är en IFÖ 6860 dold modell. Handdukstorken är den populära Nordhem Rosendal. En duschlösning med fast parti + svängt parti (dörr). Allt klart enligt plan på cirka 4 arbetsveckor.

Bäckbornas Väg

Totalrenovering av ett duschrum med IFÖ inredning och en duschlösning ifrån Duscholux. Mora Armatur kombinations paket med takdusch, blandare mm.

Kirunagatan

Totalrenovering av ett duschrum. IFÖ inredning med Mora Armatur i duschen. Nordhem handdukstork.

Cronströmsvägen

Totalrenovering av ett duschrum. IFÖ inredning med Mora Armatur. Nordhem handdukstork.

Silkeborgsgatan, Kista

Totalrenovering av ett duschrum. Ny lyxig duschkabin, IFÖ inredning. Mora Armatur blandare och även plats för en toppmatad tvättmaskin. Taket behöll vi för att matcha resten av huset.

Knalleborgsvägen Projekt 1

Totalrenovering av duschrummet. Dusch, wc och handfat allt samlat på ena väggen innebär en smidig planering av rummet och lätt att röra sig fritt. På andra väggen sitter en Nordhems handdukstork. Duschen/glaset är rökfärgat, wc och inredning är av fabrikat IFÖ.

Knalleborgsvägen Projekt 2

Totalrenovering av duschrummet. Lika grannen (se projekt 1) så har vi renoveratt och inrett. Här har vi dock vallt att köra vägghängd inredning för att underlätta städning och ge en modern känsla. Vi passade även på att göra om wc rummet i entren, se bild 1.

Stjärnfallsvägen, Spånga

Totalrenovering av gäst duschen i entré plan. Byte av avlopp och vatten ner till källaren. Omdragning av värmen från en tidigare radiator till en Nordhems handdukstork vänster utanför bild. Ifö komod, Ifö wc, Duscholux hörna som med stängda dörrar ger mera golvyta! Mora Armaturs blandare. Sänkt tak med spottar över dimmer, lampetter sida om spegel. Golvvärme standard numera.

Söderberga Allé, Vällingby

Medelpadsgatan, Vällingby

Totalrenovering av ett duschrum. I entrén i denna villa finns ett wc rum som mera liknar en gäst wc. Däremot fanns det plats till vänster om dörren att kämma in en liten dusch vilket lyckades helt klart! Se även tvättstugan vi renoverade i källaren (projektet ligger under ROT Arbete).

Hur kom ni i kontakt med Rörmannen och Bromma Värme, vart hittade ni oss?
Vi ringde till er, visste att ni fanns sedan tidigare.

Varför valde ni Rörmannen och Bromma Värme att utföra renoveringen?
Vi valde er för att ni kändes pålitliga och gav bra förslag.

Övriga kommentarer?
Allt drog ut på tiden, dels pga att leveranstider inte kunde hållas på mosaiken (Conradssons Bromma) och fel färg levererades och las på klinkergolvet beroende på att "Höganäs i Bromma" gett ut fel artikelnr. Föreslagna handfat, spegelskåp visade sig för stora - fick själv gå ut och köpa lämpliga skåp/handfat. Jättefin lösning med duschväggen, den är vi jättenöjda med.Anders på Rörmannen toppenbra att ha att göra med och känns erfaren och duktig hantverkare.

Sticklastadsvägen, Bromma

Totalrenovering duschrum övervåning. Uppbyggnad av vägg för att dela wc av från en dubbeldusch med Mora Armaturs blandare Inxx serien. Glaset ifrån INR. Aspen möbel med Svedbergs blandare. Nodhems handdukstork Rosendal.

En liten roligare golvbrunn ifrån Blücher, liggande smal längs väggen.

Hur kom ni i kontakt med Rörmannen och Bromma Värme, vart hittade ni oss?
Genom det lokala läget och att vi sett stället när vi åkt förbi på Spångavägen. Även bekanta som anlitat er till något jobb där de värdesatte att ni "dök upp när ni lovade" och det känns alltid viktigt.

Varför valde ni Rörmannen och Bromma Värme att utföra renoveringen?
Därför att ni var tillgängliga rätt tidsperiod, lokala anknytningen och att kostnaden var rimlig.den är vi jättenöjda med.Anders på Rörmannen toppenbra att ha att göra med och känns erfaren och duktig hantverkare. 

Tumultgränd

Totalrenovering av ett duschrum där nischen blir duschhörna. En måttbeställd duschdörr ifrån duscholux monterad på ett mindre fast parti. Klart säkerhetsglas släpper igenom ljuset. Ett mörkare golv är lagt som följer upp bakom takduschen i en bård/fond till taket. En Nordhems handdukstork ersätter en gammal radiator, modell Nääs. IFÖ Sign wc stol, och ett IFÖ kommod paket med en Mora Armatur Cera tvättställsblandare. Spottar i taket styrd över dimmer brytare, belysning i överskåpet. Pax fläkt och golvvärme.

Tidsplan 3-4 veckor i vanlig ordning, klart inom tiden. Väldigt nöjd kund och nu ett mall projekt till kommande duschrum av denna modell (se kommande referens Ryttmästarvägen).

Spireabågen

3m2 duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Här passar dom vikbara duschdörrarna ifrån Duscholux mycket väl in då dom öppnar upp rummet och ger yta. Ett mindre handfat och en toalett fick också plats.

Hur kom ni i kontakt med Rörmannen & Bromma Värme, vart hittade ni oss?
Jag hittade Rörmannen i den lokala telefonkatalogen, Gula sidor. Jag fick också höra att flera i området hade anlitat Er och var nöjda.

Varför valde ni Rörmannen och Bromma Värme att utföra renoveringen?
Firman verkade seriös och låg i närheten. Det var skönt att själv slippa leta och boka in flera olika hantvekare.

Övriga kommentarer?
Trots att jag själv inte är särskilt insatt i badrumsrenovering gick det bra att kommunicera och nå fram till beslut som sedan gav önskat resultat. Jag är mycket nöjd med mitt fräscha badrum som känns lyxigt och fräscht.

Stenhammarsvägen

Duschrum med en starround ifrån duscholux, Mora Armaturs Inxx serie, Vedums möbel och en Nordhems handdukstork.

Vegagatan

Duschrum med IFÖ´s inredning, Mora Armaturs blandare, och en handuktstork ifrån Nordhem.
Hur kom ni i kontakt med Rörmannen och Bromma Värme, vart hittade ni oss?

Genom katalogen lokaldelen Sundbyberg 2009.

Varför valde ni Rörmannen och Bromma Värme att utföra renoveringen?
Då företaget tidigare anlitats av oss för installation och leverans av ny toalett, och vi var nöjda med arbetet.

Övriga kommentarer?
Vi är väldigt nöjda med hur alla inblandade från er sida var hjälpsamma då det visade sig att vi hade en vattenskada. De organiserade och planerade bra för att få ihop det hela. De var bra på att kontakta oss för information av hur arbetet fortlöpte osv. Det kändes tryggt. Arbetet blev gjort snabbt trots vattenskadan.