Kök

Totalrenovering av kök

Vi fick förtroendet att enligt och efter offert totalrenovera köket, samt även ett sovrum intill. Rivning av väggar samt golv inom ytan berörd.

Den långsmala korridoren hade ett antal onödiga väggar och vrån, dessa blev vi av med och skapade ett öppnare kök. Läggning nytt golv kök samt sovrum. Putsning, slipning och målning väggar och tak. Elen drogs om till hela lägenheten då den var original från -50 talet. Ny elcentral i hallen. Gasen behölls i nuläget, men samtidigt förbereder vi för kommande el den dagen gasen slopas. Nytt vatten och avlopp i köket.

En ny innervägg mellan kök och sovrum, nu placerad så att sovrummet får en något större yta än förr. Bredden på sovrummet blir något större då gamla skivor som suttit på väggarna nu är borta. Denna innervägg döljer en dörr i skena, istället för en slagdörr. Glasparti ovan släpper ljuset åt båda håll.
Det nya köket ifrån IKEA monteras enligt anvisning. Köksblandaren är ifrån Tapwell. En garderobslösning med belysning monteras i hall.

Hela projektet klart på 4 veckor, och en klart nöjd kund!

Tobaksspinnargatan

Totalrenovering av ett kök i en lägenhet. Här har vi gjutit en egen bänkskiva och installerat Mora IZZY c+ (kolsyrat vatten direkt ur kran). Montering av kunds egna köpta skåp och vitvaror.