Relax / Bastu

Båtsman Nähls Väg

Efter att tidigare ha slutfört en totalrenovering av tvättstugan fick vi nöjet att räkna på samt slutföra denna renovering.

Hela källaren blåstes ut för att skapa en ny groventré in till huset. Där har vi en hall och gång på cirka 5 meter. Från den i fil, finns förutom denna relaxavdelning även 2st mindre förråd.

Relaxavdelning består först av ett wc rum direkt in till höger. Därefter kommer en inglasad bastu. Utanför den ses kommoden och bubbelkaret. Takdusch i nisch med en snygg ränna. Hela källaren är försedd med vattenburen golvvärme som matas från befintlig bergvärmepump.

Valfrid Brodds Väg

Relax avdelning källare privat villa. Bastu, ångdusch, wc, handfat och ett eget rum med torra handdukar. Ett mycket speciellt projekt med kvalité i fokus. Duscholux har levererat en mått beställd duschlösning och bastulösning. Inga lister ger ett rent intryck. Även en sluten dörr till handduks rummet. Westerbergs har levererat en duschpanel och det sitter ett ång aggregat i rummet intill som levererar ånga till duschen. Spotlights, golvvärme och några extra punkt lampor. Allt och lite till.