Tvättstuga

Kvickrotsgränd

Totalrenovering av ett badrum, samt skapande av en tvättstuga inom samma utrymme.

Demontering och utrivning av allt det befintliga. Utbyte vatten + avlopp inom rummet. Kakel + Klinkers.

Här gäller det att skapa arbetsutrymme till höger, och en avkopplande badrumsmiljö till vänster.  Tvättstugan består av färdiga stommar och skåp, med en mörkare köksbänkskiva ovan. Svart kakel bakom.  Badrummets inredning består av ett badkar ifrån Nordhem. IFÖ porslin och möblemang. FMM/MA blandare och duschset.

Tvättstugan/Badrummet ger hela övervåningen ett klart lyft! 

Vällingbyvägen

Tvättstuga och bad. Allt i ett, en smart lösning.

Medelpadsgatan, Vällingby

Totalrenovering av en tvättstuga med plats för ett badkar samt en extra wc. Vattenburen golvvärme håller fötterna varma och en smart lösning i taket döljer rören som oftast finns där i och med att detta är i en källare. I denna "låda" som vi byggt fäller vi in belysningen.

Östergökssvängen, Spånga

Totalrenovering tvättstuga övervåning. Inte varje hushåll som har möjligheten att bygga en egen separat tvättstuga. Urblåsning och börja om från början. Nytt vatten, avlopp. Kakel, klinkers. Montage skåp förvaring. Installation mangel, klädhängare, hov med blandare. Finns till och med en strykbräda utanför bild som gör tvättstugan helt komplett.

Varför valde ni Rörmannen och Bromma Värme att utföra renoveringen?
Vi valde Rörmannen eftersom vi tidigare anlitat er och varit nöjda med ert arbete. En stor anledning är att vi bor i närheten och det gör att kontakten med er är smidig.

Övriga kommentarer?
Vi är nöjda med ert arbete , utom placeringen av "hon" och kran som inte blev där vi önskade, snickare och rörmokare hade olika uppfattning om hur hon skulle placeras i bänkskivan! Tidsplanen fungerade bra.