ROT

Renovering Ombyggnad Tillbyggnad

Rörmannen i Bromma AB åtar sig entreprenad arbete inom ROT sektorn.

Badrumsrenoveringar

Med ett väl ihopsatt gäng bestående av Bygg, VVS + EL så erbjuder vi totalrenoveringar av Badrum, Duschrum, Gäst WC, Tvättstugor, Relax mm.

Under Referenser kan du läsa på, och se ett antal exempel på dessa projekt. Här kan vi också börja med att kika budget, och cirkapriser. Genom att hitta ett projekt som liknar det ni önskar, så kan vi per telefon informera om kostnadsläget när renoveringen skedde. Därefter kikar vi på våra leverans tider, som vanligt ligger cirka 20 veckor från order. Då har vi en kostnadsbild klar, +-15%. En leverans tid som möter era önskemål! Då tar vi ett möte på plats hos er, sen ritas projektet först upp i 2D innan offert - och senare i 3D för att visa inredningen. Efter det första mötet, kommer även Bygg + EL att kika, för att få en samlad och exakt kostnad till projektet.

Vi ser till att leverera samtliga projekt helt kompletta inklusive inredning, kakel + klinkers. Detta samlade förslag innebär en fastkostnad, en samlad garanti, och EN kontaktperson för projektet.

Länk till referenser; http://www.rormannen.se/referenser/

 

Köksrenovering

Lika ovan upplägg erbjuder Rörmannen helhetslösningar på Köksrenoveringar. Installerat o klart med Bygg, VVS och EL.

Samarbete finns med Noblessa, Vedum och Kvik - men egentligen kan vi montera vilket kök som helst! Vanligast är att slutkunden själv väljer önskat kök, leverantören ritar upp köket och levererar till plats. Därefter tar vi projektet och monterar, installerar mm.

Länk till referenser; http://www.rormannen.se/referenser/k%C3%B6k.html

 

Renovering/Ombyggnad/Tillbyggnad

Rörmannen erbjuder också alla typer av renoveringar i villor, radhus, lägenheter, föreningar, lokaler mm.