Nu har vi Sjötransport - Beställ din värmepump till önJun 07, 2024

Sjötransport med Rörmannen

Sjötransport till alla projekt där båten önskas till/från

En stabil och robust byggd båt som färdas i 20-22 knop mot uppdraget. Ombord en VVS uppsättning passande jobbet sätt till material och verktyg. Därtill en lyftkran Palfinger modell PC1500 för lyft upp till 900kg. Elektronisk ramp i fören för lastning/avlastning. Utgångspunkt några av våra knutna hamnplatser närmst slutkund.

Priset är per dag eller utryckning och inkluderar leasing, försäkring, diesel, slitage och underhåll (Ej montör/tekniker därav Ej rotavdrag). Områden för uppdrag i skrivande stund är Mälaren, Norra samt Mellersta skärgården. Inriktning för båten; Värmepumpar, Elpannor och Beredare på öarna inom vårt område. ROT (Renovering Och Tillbyggnad) på öarna. Badrum, kök och tvättstugor.

Välkomna med era förfrågningar.

Gå tillbaka