Om oss

Rörmannen är din pålitliga partner när det gäller alla dina VVS-behov. Med års erfarenhet och en dedikerad personal är vi redo att ta hand om allt från akuta reparationer till planerade installationer. Vår kompetenta personal är välutbildad och kunnig när det kommer till rörarbete, vilket garanterar högsta kvalitet på våra tjänster.

Varför välja oss?

  • För det första, vi sätter alltid kunden i fokus. Vi förstår vikten av att hålla ditt hem eller företag i gott skick, och därför erbjuder vi snabba svarstider och flexibla scheman för att passa dina behov. Vår expertis sträcker sig från reparationer av läckande kranar till avancerade VVS-installationer, vilket gör oss till en mångsidig partner för alla dina projekt.

  • Vi värdesätter kvalitet och hållbarhet i allt vi gör. Genom att använda oss av moderna tekniker och pålitliga material kan du vara säker på att arbetet vi utför kommer att hålla över tid. Vårt mål är att inte bara lösa dina omedelbara problem, utan att skapa långsiktiga lösningar som sparar dig tid och pengar.

Så om du letar efter en pålitlig och professionell rörfirma, leta inte längre. Kontakta oss på Rörmannen idag och låt oss hjälpa dig med alla dina VVS-behov!

Välj Rörmannen för pålitligt VVS-arbete och expertis som håller över tid!

Våra tjänster

Värmepumpar/Elpannor/Beredare är något vi är stora inom. Fria på marknaden att välja fabrikat, och idag kör vi med NIBE samt CTC. Vi har nyinstallation, service samt reparationer av detta.

Badrumsrenoveringar är något vi löpande utför tillsammans med UE Byggare samt elektriker. Alltid samma team i 10-15år tillbaks i tiden! Ett bra sammansvetsat gäng! Kvalité framför kvantitet. Endast 1-2st åt gången.

Markentreprenad utför cirka 20-30st SERVISER per år. Detta är utbyte VA samt avlopp, fastighet till gata. Samma team går löpande på detta, heltid. Friläggande, utbyte, återställande. Utbyte A samt B ventiler tillsammans med Sthlm VA. Detta är ventilerna som sitter på varsin sida om er vattenmätare. Husets trygghet ifall ni får en vattenläcka!

GAS.

Vi har dom behörigheter som krävs för att proppa/installera gasspisar inom Sthlm. Byte avlopp, vatten och värme inom villor. Byte radiatorventiler. Stambyten. Byte WC stolar, kökskranar, vattenutkastare.

Sedan några år tillbaks utvecklade vi fasta priser på VVS marknaden. Installerat o klart. Detta segment har vuxit, och årligen tillägger vi tjänster som ofta efterfrågas.