Om oss 

Rörmannen i Bromma AB bildades 1975 och är idag ett installationsföretag som arbetar med installation och service med 15 anställda. Bromma Värme ingår sedan 2009 i företaget, samt att 2019 värvade vi Spånga Centrum 8 och den fastighet vi idag sitter i.

Vi har huvudkontor i Spånga, ett lager i Spånga. Filial på Lidingö & Ekerö. Vår kundgrupp består idag av cirka 80% privatpersoner och resterande 20% fördelas företagskunder samt BRF.

Våra tjänster

Värmepumpar/Elpannor/Beredare är något vi är stora inom. Fria på marknaden att välja fabrikat, och idag kör vi med NIBE samt CTC. Vi har nyinstallation, service samt reparationer av detta.

Badrumsrenoveringar är något vi löpande utför tillsammans med UE Byggare samt elektriker. Alltid samma team i 10-15år tillbaks i tiden! Ett bra sammansvetsat gäng! Kvalité framför kvantitet. Endast 1-2st åt gången.

Markentreprenad utför cirka 20-30st SERVISER per år. Detta är utbyte VA samt avlopp, fastighet till gata. Samma team går löpande på detta, heltid. Friläggande, utbyte, återställande. Utbyte A samt B ventiler tillsammans med Sthlm VA. Detta är ventilerna som sitter på varsin sida om er vattenmätare. Husets trygghet ifall ni får en vattenläcka!

GAS.

Vi har dom behörigheter som krävs för att proppa/installera gasspisar inom Sthlm. Byte avlopp, vatten och värme inom villor. Byte radiatorventiler. Stambyten. Byte WC stolar, kökskranar, vattenutkastare.

Sedan några år tillbaks utvecklade vi fasta priser på VVS marknaden. Installerat o klart. Detta segment har vuxit, och årligen tillägger vi tjänster som ofta efterfrågas.